З ухваленням нового закону про РНБО в Україні нарешті виник єдиний координаційний центр, який діє в надскладних умовах війни, - Береза
четвер, 25 грудня 2014, 14:55

Таку думку висловив народний депутат фракції "Народний фронт", командир полку спеціального призначення "Дніпро-1" Юрій Береза, спілкуючись із журналістами у кулуарах.

"Формально у нас триває АТО, але насправді іде війна з боку сусідньої держави, і тому є певна розбалансованість між силовими відомствами, які беруть участь в умовно антитерористичній операції.  Оскільки, на моє особисте переконання, АТО - це те, що відбувається на території одного міста діями одного підрозділу - полку максимум", - зазначив Береза.

На думку народного депутата, ефективне та дієве РНБО дозволить належно протидіяти маштабній військовій  агресії з боку Російської Федерації.

"Президент не може відповідатии за все і всіх, бо у нього є багато інших обов'язків. А РНБО - це якраз той апарат, який буде напрацьовувати і координувати рішення, які стосуються в першу чергу війни на Сході", - сказав Береза.

Юрій Береза також  підкреслив, що РНБО діє виключно за дорученням Президента України згідно чинної Конституції України.

"Всі зміни, які були прописані в новий закон про РНБО, теж є в рамках діючої Конституції", - підкреслив народний депутат.

Як відомо, сьогодні Верховна Рада ухвалила голосами 253 нардепів за основу і в цілому законопроект 1343, яким передбачено низку змін у роботі РНБО.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua