Кількість бойовиків у зоні АТО перевищила чисельність українських бійців, - Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 12 січня 2015, 12:32

Заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», голова профільного Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський повідомив про ускладнення ситуації в зоні проведення АТО.

Виступаючи на Погоджувальній раді депутатських груп і фракцій Верховної Ради, Сергій Пашинський, зокрема, заявив: «Я хочу звернути увагу всіх колег на те, що за останній тиждень, на жаль, погіршилась ситуація в зоні АТО».

«Вперше зафіксовано, що угруповання терористів і росіян перевищило по чисельності наші угруповання. Це вперше, я підкреслюю, така ситуація», - уточнив голова Комітету з питань нацбезпеки і оборони.

«Саме тому я інформую, що буде внесено ряд законодавчих актів і Кабміну, і Президента, які ми повинні позачергово беззастережно розглянути і прийняти», - заявив заступник голови парламентської фракції «Народний фронт».

При цьому Сергій Пашинський зазначив, що цей пакет законодавчих актів розроблений, зокрема, з урахуванням рішень РНБО, які були ухвалені ще до Нового року.

«Це і мобілізаційні речі, і структурні, і законодавче забезпечення Збройних Сил та Нацгвардії України», - зауважив він.

За  його словами, пакет документів має бути внесений на розгляд Комітету з питань національної безпеки і оборони протягом найближчих днів для термінового опрацювання. «Сподіваюсь, що у четвер  ми вже будемо конкретно обговорювати ці законопроекти», - повідомив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua