Політикам, які захищають проросійських бандитів, місце не в Парламенті, а в тюрмі, - Андрій Левус
середа, 8 квітня 2015, 18:37

Група депутатів Верховної Ради направила на ім’я Генерального прокурора заяву про  кримінальне правопорушення з боку низки депутатів Опозиційного блоку.

Про це повідомив член фракції «Народний фронт» Андрій Левус на брифінгу у Парламенті. 

Він підкреслив, що Генпрокурор має відкрити кримінальне провадження проти депутатів з Опозиційного блоку за державну зраду. 

«Щодо зрадників… Депутат Воропаєв, мотивуючи відмову представників цієї політичної сили підтримати закон про особливий статус окупованих територій, на всю Україну заявляє, що цей документ «изначально ущемляет одну из сторон конфликта», - обурився Андрій Левус. 

«Сторін у конфлікті є всього дві: ми і проросійські бандити-головорізи. І якщо вони собі вже дозволяють у Верховній Раді відкрито ставати на захист бандитів - їхнє місце не тут, а в тюрмі», - наголосив представник «Народного фронту». 

«Нас не влаштовує ситуація, за якої люди, які допомагали Януковича грабувати державу, а потім були його співучасниками у злочинах проти Майдану, поступово приміряють на себе сюртук законної та поважної опозиції. Вони – не опозиція, вони – злочинці та помічники окупантів», - наголосив у свою чергу член фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький.

Він нагадав, що чинний Генеральний прокурор Віктор Шокін, заступаючи на посаду, зобов’язався розслідувати всі кримінальні справи проти поплічників Януковича. 

«М’яч на стороні Генерального прокурора. А ми продовжуватимемо рити й добувати матеріали. Вважаю, що наша війна проти цих злодіїв та вбивць тільки розпочинається», - сказав Висоцький.

Депутати також вручили у сесійні залі екс-«регіоналам» повістки і сухарі «Московські».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua