Олександр Турчинов: Закон про визначення кінцевих вигодоодержувачів зробить економічну систему прозорою й унеможливить корупцію
вівторок, 14 жовтня 2014, 03:00

«Демократія і корупція - речі несумісні», - заявив Голова Верховної Ради України, один з лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов під час ранкового пленарного засідання у вівторок, 14 жовтня, перед розглядом пакету антикорупційних законопроектів у другому читанні.

Після ухвалення Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів Олександр Турчинов зазначив, що відповідно до його приписів «всі офшорні рахунки і фірми, якими прикривають приватизацію, привласнення нерухомості й інших активів, все одно повинні будуть показати головного вигодоодержувача».

За його словами, з ухваленням цього закону не буде жодної можливості «приховати справжнього власника об’єкта нерухомості або ЗМІ». Цей законодавчий акт, на переконання Олександра Турчинова, сприятиме прозорості економічної системи, «щоб корупціонери не могли сховатися за офшорні структури».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua