Для проведення реформ влада має заручитися довірою народу, - Сергій Висоцький
вівторок, 4 листопада 2014, 14:50

Майбутній уряд буде професійним та діятиме за Програмою дій Кабінету Міністрів, яка має ґрунтуватись на основі Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Про це в ефірі програми «Про головне» на Першому національному каналі заявив кандидат у народні депутати від партії  «Народний фронт», журналіст Сергій Висоцький.

«Майбутній парламент очікують дуже непрості рішення. У нас є жорсткі умови від МВФ. Для того, щоб ці жорсткі  непопулярні рішення були сприйняті суспільством, необхідна довіра до влади. Як показали вибори, таку довіру мають президент Петро Порошенко і прем’єр-міністр Арсеній Яценюк», - сказав Висоцький.

«Ми проти квотних  принципів, ми за професійний Кабінет міністрів, інший уряд не впорається з викликами, які нас чекають. Думаю, все це вирішиться під час коаліційних переговорів та у дискусії  з громадськістю», - додав він.

За словами Висоцького, на основі коаліційної угоди буде написана Програма дій Кабінету Міністрів, на яку спиратиметься майбутній уряд.

«Є простий документ, називається  Угода про асоціацію України з Європейським Союзом. В цілому вся програма реформ, необхідних Україні, виписана цим документом», - заявив представник «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua