Не знаю жодної країни, яка б робила дуже радикальні реформи під час війни, - Вікторія Сюмар
вівторок, 18 листопада 2014, 22:11

Кандидат у народні депутати “Народного фронту”, медіа-експерт Вікторія Сюмар у програмі “Шустер live” висловила думку про те, що війна з Росією стала серйозною перешкодою для активізації радикальних реформ в Україні після Майдану.

“Я була всередині процесу перші три місяці. Відразу хотілося провести люстрацію, звільняти чиновників з розумінням, що нові люди будуть працювати інакше. Але варто нагадати, що саме в цей час почалися бойові дії та сепаратистські виступи і ми чітко розуміли, що ті ж звільнені міліціонери візьмуть в руки зброю і поїдуть на Схід посилювати всі плани Путіна. Це та реальність, з якою Україні довелося жити”, - сказала Сюмар.

“Не знаю жодної країни, яка б робила дуже радикальні реформи під час війни, бо та ж Грузія проводила їх у 2003-2004 роках на хвилі революції, ще до війни з Росією”, - наголосила кандидат у народні депутати.

Водночас Вікторія Сюмар відзначила, що за вісім місяців після Майдану є і позитивні зрушення, такі, як, наприклад, ухвалення закону про люстрацію.

“Але, тим не менше, всі розуміють, що в першу чергу увага була прикута до війни, до того, щоб відвернути дефолт і стабілізувати економічну ситуацію”, - підсумувала Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua