Олександр Турчинов: Рамзана Кадирова необхідно оголосити в міжнародний розшук
субота, 6 грудня 2014, 13:16

Проти Президента Чечні необхідно негайно відкрити кримінальну справу і оголосити його в міжнародний розшук. Про це заявив лідер фракції "Народний фронт" Олександр Турчинов у своєму коментарі. 

"Відносно громадянина Росії Рамзана Кадирова необхідно негайно відкрити кримінальну справу за фактом погроз народним депутатам України та сприяння діяльності терористів на Сході нашої країни і оголосити його в міжнародний розшук", - сказав він. 

О. Турчинов наголосив, що проти України на Сході серед російських військових злочинців "діють бойовики-кадирівці, які воюють проти нашої країни, вбивають та грабують українських громадян".   

Окрім того, наголосив керівник фракції "Народний фронт" необхідно відкрити  кримінальні справи як проти проти високопосадовців РФ, так і проти "пропутінської челяді, яка вислуговуючись перед своїм господарем, підтримує вбивць і мародерів терористичних організацій ЛНР і ДНР".   

"МЗС необхідно також посилити координацію зусиль з цивілізованими країнами світу, щодо активізації міжнародного розшуку та затримання посібників терористичних організацій у випадку їх спроби перетину російського кордону", - підсумував О. Турчинов. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua