Ігор Алєксєєв: Програма дій Уряду містить серйозні пропозиції до реформування країни (відео)
середа, 10 грудня 2014, 12:10

Програма дій Уряду має чіткий план дій на наступний рік з прийняттям конкретних  рішень, які можуть забезпечити виведення країни з кризи та забезпечити стабільність України.

Таку думку в ефірі програми «Сьогодні про головне» на телеканалі ТВі озвучив член Комітету з питань  правової  політики та правосуддя,  народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Алєксєєв.

«У четвер Програма дій Уряду буде розглядатися у парламенті, і безумовно, вона буде презентована у широкому вигляді,  з конкретними показниками і чітким планом дій. План діяльності Уряду не має бути декларацією на дві сторінки, там буде конкретна проблематика з законодавчими ініціативами», - сказав Алєксєєв.

Представник «Народного фронту» наголосив, що як радник Міністра юстиції, знає, що Уряд знаходиться в стадії  розробки важливих  законопроектів.

«Це серйозні зміни і по лінії Мін’юсту, це і реформа судової системи, і реформа адвокатури. Це всі положення, закріплені в коаліційній угоді і Програмі дій Уряду», - наголосив народний депутат.

Він підкреслив, що після низки історій про сфабриковані кримінальні справи і неправомірні суди, всі вищеназвані реформи мають бути дієвими і життєздатними.

«Не треба проводити безліч нарад, щоб зрозуміти, що судова система потребує  негайного  реформування, тому всі ініціативи Уряду -  це належна відповідь всім проблемам, які є в країні і які потребують вирішення», - наголосив член Комітету з питань  правової  політики та правосуддя.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua