Положення про Мінінформполітики мають відповідати на актуальні потреби, а не запроваджувати цензуру в державі, - Вікторія Сюмар
середа, 10 грудня 2014, 16:33

Низка положень про Міністерство інформаційної політики суперечить законам України, заявила депутат Верховної Ради, заступник голови фракції «Народного фронту», голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

Про це вона сказала у середу, 10 грудня, коментуючи засідання профільного комітету Верховної Ради, яке відбулося раніше у цей день.

«Було заслухано інформацію про положення нового міністерства. Депутати зазначили, що низка положень документа суперечить законам України», - зазначила депутат.

За словами Вікторії Сюмар, після обговорення було ухвалене рішення сформулювати пропозиції щодо змін у положеннях про Міністерство інформаційної політики за підсумками їхнього обговорення між членами комітету та представниками громадськості.

«Положення документа мають відповідати законам і давати відповіді на актуальні потреби, а не впроваджувати цензуру в Україні», - наголосила заступник голови фракції «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua