Активісти НФ Донеччини привітали жителів Лиману з четвертою річницею звільнення міста від сепаратистів
вівторок, 5 червня 2018, 13:44

На Донеччині активісти "Народного фронту" відвідали урочистий мітинг з нагоди річниці звільнення міста Лиману від незаконних збройних формувань, що захопили місто у 2014 році.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

Мешканці міста та військовослужбовці прийшли в цей урочистий день, аби віддати шану усім загиблим героям та подякувати українському воїну за звільнену Лиманщину. Присутні оглянули фотовиставку, ознайомились з хронологією подій 2014 року, дізналися про тих, хто віддав своє життя за мир. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять загиблих земляків, мешканців міста та військовослужбовців. 

Значну роль у визволені міста відіграв батальйон "Артемівськ", командиром якого був Костянтин Матейченко, голова Донецької обласної партійної організації.

"У цей урочистий  день ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто ціною власного життя звільняв місто від бойовиків. Міцного здоров’я і бадьорості духу нашим бійцям, які продовжують захищати Україну!", – привітав побратимів Костянтин Чаловський, командир взводу батальйону "Артемівськ", активіст "Народного фронту".

На завершення заходу юні хлопці та дівчата, вбрані в національні костюми, подарували присутнім чудовий концерт з українських пісень.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua