Анатолій Дирів посприяв фінансуванню капітального ремонту дитсадка на Івано-Франківщині (фото)
п’ятниця, 22 вересня 2017, 13:40

Народний депутат фракції «Народний фронт» Анатолій Дирів посприяв фінансуванню капітального ремонту дошкільного навчального закладу «Світанок» в смт Брошнів-Осада Рожнятівського району Івано-Франківської області.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

У прес-службі уточнили, що завдяки сприянню депутата з Державного бюджету було виділено та профінансовано 8060,6 тис. грн на проведення ремонту дитсадка. Відкриття такого дитячого навчального закладу сьогодні дає змогу збільшити рівень охоплення дошкільною освітою дітей селища Брошнів-Осада та прилеглих сіл Креховичі та Брошнів. Понад 75 дітей матимуть можливість відвідувати заклад, в якому функціонує басейн та сучасні спортивні майданчики (проектна потужність дошкільного навчального закладу – 160 дітей).

Впродовж 2015-2017 років було проведено капітальний ремонт приміщення, відновлено системи електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення, споруджено модульну котельню, встановлено огорожу та проведено благоустрій території.

Дитячий садок «Світанок» почав діяти у 1989 році. Цей заклад було збудовано за кошти потужного на той час експериментального виробництва «Автоматика» як відомчий для дітей працівників підприємства. В лютому 1992 року садочок передано на баланс Брошнів-Осадської селищної ради. Зважаючи на тодішні важкі економічні умови, в зв’язку з малою кількістю дітей, в 2000 році заклад закрили, приміщення і басейн законсервували.

У 2014 році частину приміщення недіючого дошкільного закладу (270 м кв) передано в оренду центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Рожнятівської районної ради, в якому на сьогодні проходять реабілітацію восьмеро діток з особливими потребами.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua