Андрій Іванчук: Якщо нинішня коаліція розвалиться, прийдуть колишні "регіонали" (відео)
середа, 11 листопада 2015, 15:30

Парламентська коаліція залишиться працювати у нинішньому форматі і надалі.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук в ефірі "24 каналу".

"Іншої конструкції, аніж та, що є на сьогодні в парламенті, я не бачу. Тому що фракція БПП, фракція "Народний фронт" та інші фракції – це єдина можлива конструкція в сьогоднішньому парламенті", - сказав Іванчук.

За його словами, треба бути "відповідальним перед країною і вирішувати проблеми, а не ховатися".

"Я не бачу іншої моделі формування коаліції для того, щоб можна було вибрати іншого Прем'єра. Що стосується бажання або небажання когось зайняти місце Прем'єр-міністра: це ніяк не впливає на те, що ми будемо робити. Дуже легко робити гучні звинувачення. Робити конкретну справу набагато важче", - сказав Іванчук.

Він також зазначив, що в іншому випадку коаліцію створюватимуть колишні представники Партії регіонів.

"Для мене це на сьогоднішній день нереально. Але головне питання, навіщо це робити? Є команда Президента, є команда Прем'єр-міністра, усі чітко розуміють, що потрібно для країни, всі розуміють у якому скрутному становищі ми сьогодні знаходимося. Треба працювати і не сваритися, щоб не розвалювати те, що сьогодні є", - резюмував Андрій Іванчук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua