Андрій Тетерук: Громадяни повинні навчитися відрізняти "російські напівфабрикати" від проукраїнських політиків (відео)
середа, 7 вересня 2016, 12:13

Громадяни мають порівнювати слова політиків з їх діями та робити відповідні висновки.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи скандал з елітною нерухомістю Сергія Лещенка.

"Для мене це не є новиною, яка б мене схвилювала. Тому що, на жаль, це було очевидним як і з боку Сергія Лещенка, який має в друзях російського олігарха, так і стосовно інших народних депутатів, які вважають росіян або своєю керівною силою, або тією силою, з якою вони пов'язують свою політичну діяльність", - сказав Тетерук.

"Давайте не забувати, що пані Столярова, - російська громадянка, яка керувала програмами каналу "Інтер", - вона так само впливала на розвиток політичних кар'єр окремих народних депутатів, якими вона пишалася чи глузувала, що вони її "напівфабрикати", - наголосив народний депутат.

За словами Тетерука, згодом проти згаданих у оприлюдненій переписці Столярової депутатів будуть обнародувані цікаві матеріали. Однак, за його словами, варто не забувати і про "елітних VIP-політиків, які так само коригують свою діяльність із Кремлем, роблять усе, щоб зруйнувати розвиток України".

"Вони допомагали Кремлю, починаючи із заключення будь-яких контрактів з Кремлем, закінчуючи риторикою не виводити наші танки, аби ми не посилювали свою обороноздатність. Все це разом - сумні моменти, які спонукають кожного громадянина України думати, що робить кожен політик, та просто не голосувати за них", - резюмував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua