Ангела Меркель подякувала Арсенію Яценюку за вагомий внесок у реформи, захист незалежності та безпеки України
понеділок, 11 квітня 2016, 12:51

У телефонній розмові, яка відбулася у неділю, 10 квітня, Федеральний Канцлер Німеччини Ангела Меркель засвідчила слова поваги та вдячності Прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку за вагомий внесок у втілення національних реформ та захист незалежності і безпеки України.

Ангела Меркель подякувала Главі українського Уряду за партнерство, високий рівень взаємної довіри та ефективну співпрацю між Україною та Німеччиною у час виняткових випробувань.

Федеральний Канцлер запевнила Арсенія Яценюка у незмінності подальшої підтримки України у справі національних політичних та економічних перетворень, успішного виконання Мінських домовленостей, а також забезпечення стабільності та процвітання України.

Арсеній Яценюк подякував за виняткову підтримку Німеччини, яку Україна відчуває на шляху реформ, а також високо оцінив ключову особисту роль Федерального Канцлера Ангели Меркель у консолідації світового співтовариства на підтримку України, нашого суверенітету і відновлення територіальної цілісності, миру і безпеки в регіоні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua