Арсен Аваков: Дніпро став другим містом в Україні, де відкрито сервісний центр МВС (фото, відео)
вівторок, 1 листопада 2016, 13:09

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков взяв участь у відкритті сервісного центру МВС у Дніпрі.

Відсьогодні дніпряни зможуть отримувати послуги сервісного центру МВС та Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в одному приміщенні – на проспекті Слобожанському, 31д. 

«Дніпро став другим містом після відкриття першого оновленого сервісного центру МВС у Києві. Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху реформи. Наша мета – надавати сучасний якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, максимальне використання онлайн-послуг без участі чиновника, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв'язок», – наголосив Арсен Аваков.

За його словами, у листопаді відкриються ще п’ять нових сервісних центрів МВС, робота яких дозволить мінімізувати корупцію та суттєво скоротити час отримання послуг.

Серед основних переваг сервісного центру МВС нового зразка – сучасні технології, електронна черга, система прозорості кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції МВС: видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення та видача номерних знаків. 

У Дніпровському центрі надання адміністративних послуг можна буде зареєструвати земельні ділянки, отримати витяг з ДЗК, реєстрацію речових прав на нерухоме майно, реєстрацію декларацій у сфері містобудування та інші адміністративні послуги.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua