Арсен Аваков: Ми поклали свій рейтинг заради спасіння країни (відео)
субота, 2 лютого 2019, 14:47

"Народний фронт" разом з українським народом врятували країну після втечі Януковича та здійснили фундаментальні реформи, пожертвувавши власними рейтингами.

Про це заявив у своєму виступі на з`їзді Політичної партії "Народний фронт" міністр внутрішніх справ та один із лідерів політичної сили Арсен Аваков.

"Це ми разом з українським народом захистили країну від повної російської агресії. Це ми втримали країну від фінансової та економічної катастрофи з тими самими 108-ма тисячами гривень, які Яценюк отримав у спадок від Януковича. Це ми зробили так, що країна третій рік поспіль не стоїть на колінах за російським газом. Це ми зробили в цілому структурну реформу в МВС, освіті тощо", - заявив міністр.

"Ми фактично витратили свій рейтинг переможця виборів на дуже важливі структурні та фундаментальні речі для країни. Так, ми робили непопулярні кроки, не озираючись, подобається чи ні, - це філософія нашої команди. Я пишаюся тим, що ми вистояли і зробили за ці роки добру роботу. Я пишаюсь вами і дякую усім", - підкреслив Арсен Аваков. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua