Арсен Аваков: Ми працюємо над низкою законопроектів, які змінять правоохоронну систему (відео)
четвер, 15 червня 2017, 12:38

Міністерство внутрішніх справ спільно з профільним парламентським комітетом працюють над низкою законопроектів, які мають змінити правоохоронну систему.

Про це міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков заявив під час четвертої зустрічі Парламентсько-громадської платформи, яку проводять Консультативна місія ЄС та Координатор проектів ОБСЄ.

«Це і закон про кримінальні проступки, і оперативно-розшукову діяльність, низка інших законопроектів. Думаю, що комплексна робота дасть нам дуже багато», – зазначив Арсен Аваков.

Він також додав, що завдяки реалізації закону «Про Національну поліцію» вже вдалося підвищити рівень довіри суспільства до поліції і підняти рейтинг правоохоронної діяльності. Про це свідчать статистичні дослідження, згідно яких рівень довіри до поліції наразі становить 42%, а до представників патрульної поліції – 56%.

Крім того міністр внутрішніх справ підкреслив, що проведення реформи правоохоронних органів має спиратися на компетентну систему підготовки.

«Радянська система підготовки кадрів нам не підходить і буде змінюватися. Ми маємо свої підходи, свою філософію», – наголосив Арсен Аваков.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua