Арсен Аваков: «Народний фронт» - міцна команда для складних часів, що б не відбувалося (відео)
середа, 7 вересня 2016, 14:46

«Арсеній Яценюк – один із найкомпетентніших керівників у країні. Він дуже компетентний і здатний приймати структурні рішення в масштабах країни», - підкреслив міністр внутрішніх справ України, представник «Народного фронту» Арсен Аваков в інтерв’ю програмі «Лівий берег із Сонею Кошкіною».

Відповідаючи на запитання щодо рішення про відставку тодішнього Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, Арсен Аваков підкреслив, що для лідера «Народного фронту» «було багато виходів, в тому числі - несприятливих для країни, а для нього – хороших»: «Він вибрав для себе нехороший, а для країни – правильний».

«Те, як Арсеній Яценюк вчинив, пішовши у відставку і не виводячи з коаліції в опозицію власну партію, - це унікальна ситуація, що служить не для своїх інтересів, а для інтересів країни», - наголосив він.

Міністр наголосив, що зараз «Народний фронт», «безумовно, є фактором стабілізації в коаліції»: «Тому що залишитися в коаліції після того, як ініціювати вихід у відставку свого Прем'єр-міністра, - це, думаю, унікальний, ще не оцінений крок в історії політики».

Арсен Аваков підкреслив, що лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк щодня займається політичною роботою. У «Народному фронті» - спікер Верховної Ради Андрій Парубій та Голова РНБО Олександр Турчинов: «Тому в нас досить міцна команда для складних часів, що б не відбувалося».

«Багатьом у цій країні хотілося б розбити міцну команду «Народного фронту». Але ми пройшли разом кілька таких років, які нам дозволяють сказати, що ми знаємо, чого хочемо», - наголосив він.

«Так, ми заплатили істотним зниженням рейтингу, роблячи непопулярні, але правильні речі. По-іншому було вчинити не можна. Я як міністр і зараз буду робити такі речі, які правильні, але які, можливо, не всім подобаються. Але це речі, які відповідають тим принципам і парадигмам, які просуває «Народний фронт», - підкреслив Арсен Аваков. 

«Це гідність нашої партії, це гідність нашої позиції. Ми маємо згуртовану групу людей, які довіряють одне одному», - додав міністр.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua