Арсен Аваков: «Нове обличчя кордону» - черговий етап великої реформи (відео)
вівторок, 28 березня 2017, 15:36

28 березня розпочався черговий масштабний набір до реформованих органів і підрозділів Державної прикордонної служби України в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

Про це повідомив міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков.

«Нове обличчя кордону» - старт чергового етапу великої реформи. Держприкордонслужба оголошує конкурсний набір нових співробітників!», - написав очільник МВС на своїй сторінці у Facebook.

Відбір кандидатів здійснюється в підрозділи окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та Мостиського прикордонного загону, персонал яких виконує завдання в аеропорту «Бориспіль», на залізничній станції «Київ-пасажирський» та пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею.

Впродовж місця (до 28 квітня) бажаючі проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах мають змогу подавати анкету для участі.

Конкурсний відбір проводиться як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України, так і цивільних громадян України. Загалом планується відібрати близько 800 осіб, більшість з яких саме з числа цивільної молоді.

Подані анкети кандидатів оброблятимуться автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Для цього було розроблене і практично протестоване відповідне програмне забезпечення. Крім того, для конкурсного відбору вперше в історії відомства в систему кадрового менеджменту інтегровано підрозділ перевірки особового складу на поліграфі. Відповідні сертифікати на поліграфи у ході заходу голові Державної прикордонної служби України вручила Посол Сполучених штатів Америки в Україні.

В той же час для переможців конкурсу створено належний рівень мотивації служби. Зокрема, грошове забезпечення молодшого персоналу на сьогодні складатиме близько 9 тисяч гривень на місяць. Також передбачено подальше кар’єрне зростання, професійна підготовка за міжнародними стандартами та сучасне екіпірування.

Партнерами нинішнього етапу проекту виступили Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції.

З детальними умовами можна ознайомитись на сайті Держприкордонслужби за посиланням http://dpsu.gov.ua/ua/newface або в Call-центрах за телефонами: (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua