Арсен Аваков: Поліція Донецької та Луганської областей отримала нові службові позашляховики (фото, відео)
четвер, 22 вересня 2016, 20:19

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков взяв участь у церемонії передачі поліцейським прифронтових регіонів сучасних кросоверів «Renault Duster». 52 потужні та економні автівки отримали правоохоронці Донеччини, 34 позашляховика надійшло до Луганщини.

З початком бойових дій на сході країни частина техніки правоохоронців залишилася на окупованій території та була захоплена російсько-терористичними угрупованнями. Ті автівки, що залишилися, були морально та технічно застарілими.

«Ми всі добре знаємо, у якому стані знаходилось матеріальне забезпечення після воєнних дій, тому надійний та високопрохідний транспорт для прифронтових областей був нашим пріоритетом», – зазначив міністр внутрішніх справ.

Саме це, за словами Арсена Авакова, змусило Міністерство ініціювати виділення Урядом коштів зі спецфонду Державного бюджету на закупівлю транспорту для поліції Луганської та Донецької областей.

«Це не автомобілі для патрульної служби, це - авто для інших підрозділів патрульної поліції. Тому що поліція - це не окремо патруль та слідчі, це конгломерат, який має давати ефективний результат», – сказав очільник відомства.

У першу чергу технічно буде посилено блок поліції превентивної діяльності, особливо у містах на лінії розмежування: сучасні автомобілі отримають чергові частини, групи швидкого реагування, відділи, відповідальні за безпеку дорожнього руху, та ін. Це дозволить збільшити кількість мобільних нарядів, охопити патрулями максимальну територію, скоротити час прибуття на виклики громадян. 

Кросовери укомплектовані усім необхідним для служби та ідеально пристосовані для пересіченої місцевості - завдяки функції повного приводу, що підключається автоматично, та електронному контролю стійкості. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua