Арсеній Яценюк: Державна фіскальна служба повинна стати частиною Міністерства фінансів України (відео)
п’ятниця, 15 травня 2015, 13:47

Уряд дав Державній фіскальній службі три місяці, аби навести порядок в системі оподаткування - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк у п’ятницю, 15 травня, під час години запитань до Уряду у Верховній Раді України.

Глава Уряду нагадав, що призначено нове керівництво Державної фіскальної служби України, й ДФС «дано три місяці на те, щоби навести порядок в системі оподаткування»: «Перше – це закрити податкові ями. Друге – навести порядок на митниці. І третє – вирішити проблему податкової міліції».

Уряд, підкреслив він, пропонує ліквідувати податкову міліцію і перевести її в орган цивільного розслідування податкових злочинів: «Ще раз наполягаю, що ця реформа повинна бути проведена».

Арсеній Яценюк також наголосив, що роль і місце Державної фіскальної служби передбачені програмою реформування податкової служби в цілому: «Вважаю, що Державна фіскальна служба повинна стати частиною Міністерства фінансів України».

Глава Уряду зазначив, що це питання зараз обговорюється в рамках опрацювання остаточного варіанту реформування податкової служби.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua