Арсеній Яценюк доручив головам Донецької і Луганської ОДА забезпечити використання коштів, виділених Урядом на допомогу постраждалим (відео)
середа, 8 липня 2015, 13:42

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк доручив керівникам Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій і місцевому керівництву невідкладно вжити заходів для використання виділених Урядом коштів на відновлення інфраструктури і допомоги постраждалим жителям регіону.

Про це він заявив на засіданні Уряду в середу, 8 липня.

Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд виділив 10 мільйонів гривень на відновлення Маріуполя та допомогу постраждалим жителям міста. Водночас він підкреслив, що місцевою владою освоєно тільки 60% коштів: «Тобто Уряд гроші дав, а використання цих коштів на місці не відбувається».

На відновлення Краматорська, нагадав він, Урядом виділено 5 мільйонів гривень, а використано тільки 40%.

«Луганській області Уряд видав 150 мільйонів гривень - використання 10%. Донецькій області Уряд видав 150 мільйонів - використання нуль. На місто Слов'янськ ми видали 6,6 мільйона гривень, в результаті використання нуль», - сказав він.

«Це гроші, які йдуть безпосередньо на допомогу людям. Ми гроші знайшли. Тепер робота місцевої влади - освоїти ці кошти відповідно до закону і потреб людей, які очікують цього», - підкреслив Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua