Арсеній Яценюк: Московський сценарій знищення прозахідного Уряду, прозахідної коаліції і прозахідного Президента буде провалений завдяки нашій єдності (відео)
п’ятниця, 15 травня 2015, 12:14

«Сценарій, напрацьований у Москві, який реалізують окремі політичні сили в Києві, щодо дострокових парламентських виборів, знищення прозахідного Уряду, прозахідної коаліції і прозахідного Президента - буде провалений завдяки нашій єдності», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час години запитань до Уряду у Верховній Раді України в п’ятницю, 15 травня.

Він зазначив, що зараз триває «політична і брехлива дискусія» про розміри тарифів на енергоносії, зокрема відбувається дискусія з боку «політичних друзів із коаліції».

«Опозиції зараз нічого не треба робити, вони зараз вилізли на пальму і чекають, коли пропливе труп демократичної коаліції», - наголосив він.

Такий сценарій, нагадав Арсеній Яценюк, вже розвивався в українській історії: «Автори цього сюжету, які сидять в цій залі, робили це в 2004 і 2005 році».

«Тільки цей раз це не вийде. Я певен в тому, що кожен відповідальний член коаліції усвідомлює, що сценарій, який напрацювали в Москві, а реалізовують окремі політичні сили в місті Києві, щодо дострокових парламентських виборів, щодо розвалу парламентської коаліції і знищення як прозахідного Уряду, прозахідної коаліції, так і прозахідного Президента буде провалений і ніколи не буде реалізований завдяки нашій єдності», - підкреслив Глава Уряду.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua