Арсеній Яценюк зустрівся з канадським меценатом Джеймсом Темертеєм і представниками Атлантичної Ради та громадської ініціативи «Українсько-єврейська зустріч»
середа, 24 червня 2015, 20:14

Глава українського Уряду, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк високо оцінив видатні зусилля Дж. Темертея на підтримку громадянського суспільства в Україні, а також його вагомі дії на консолідацію міжнародного співтовариства задля захисту свободи і незалежності нашої держави.

Дж. Темертей та інші учасники розмови відзначили винятковість випробувань, які сьогодні стоять перед Україною, наголошуючи на підтримці курсу реформ, що здійснюються в нашій державі.

Особлива увага співрозмовників була зосереджена на питаннях збереження національної пам’яті і, зокрема, йшлося про національну й міжнародну підготовку до вшанування пам’яті трагедії Бабиного Яру у 2016 році. Окремо співрозмовники обговорили співпрацю у справі протидії російській пропаганді, яка є особливо небезпечною частиною агресії Кремля як проти України, так і всього вільного світу та цивілізованих відносин між державами.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua