Арсеній Яценюк: Глава МВС провів реформу Нацполіції і заслуговує на підтримку, щоб далі проводити реформу правоохоронної системи
вівторок, 29 грудня 2015, 20:37

«Міністр внутрішніх справ України як людина, яка провела реформу Національної поліції, заслуговує і на підтримку, і на те, щоби далі разом з Урядом і Прем'єр-міністром проводити реформи правоохоронної системи», - заявив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у вівторок, 29 грудня, під час прес-конференції за підсумками 2015 року, відповідаючи на запитання журналістів.

«І іншого не буде», - додав він.

Арсеній Яценюк також зазначив, що Михайло Саакашвілі – один з голів обласних державних адміністрацій. «Він призначений Президентом України, і Уряд України на прохання Президента вносив подання (на його призначення Головою Одеської ОДА – ред.). Я сподіваюсь, що він проявить себе як хороший обласний керівник», - наголосив Глава Уряду .

В то же час він зазначив, що поки що Одеська область посідає «не перше, не п’яте і навіть не десяте місце, а 16-те» місце в рейтингу регіонів.

Арсеній Яценюк нагадав, що всі керівники районів Одещини були призначені невідкладно за поданням Голови ОДА, керівник обласної поліції, митниці, прокуратури - також за його поданням: «Вся повнота влади належить в області цьому голові адміністрації».

«Я йому бажаю успіху як голові Одеської обласної державної адміністрації. Якщо йому щось треба допомогти, як і будь-кому з керівників обласних адміністрацій, - я до його послуг», - наголосив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua