У жодному разі не можна допустити реваншу проросійських сил, - Арсеній Яценюк (відео)
субота, 17 листопада 2018, 12:11

"У жодному разі не можна допустити реваншу проросійських сил. Це моя політична позиція", - наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк в інтерв’ю Радіо НВ.

Він назвав наступні парламентські вибори, можливо, більш важливими, ніж президентські:  "Невідомо, хто буде президентом. В Америці ніхто не знав, що Трамп буде президентом. Бачите, як повернулося. І мало хто сподівався, що буде брекзіт. І я ще десятки можу таких прикладів навести. Тому подивимося, за кого проголосує український народ".

У той же час Арсеній Яценюк наголосив, що проросійські сили намагатимуться вчинити реванш на парламентських виборах: "У жодному разі не можна допустити реваншу проросійських сил. Це моя політична позиція".

"Віктор Медведчук, який себе дуже добре почуває в Україні, є безпосередньо не просто агентурою Росії. Це не рука, це не агентура. Це представник Путіна в Україні. Тобто, це представник агресора в Україні. І політична концентрація біля нього – це концентрація антиукраїнських сил", - підкреслив лідер НФ.

"Хто буде наступний прем'єр-міністр, який буде склад Кабінету Міністрів і яка буде правляча коаліція – буде не менш визначальним, ніж те, хто виграє президентські вибори в 2019 році", - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua