Арсеній Яценюк: Україна може отримати ще 1 мільярд доларів кредитних гарантій від США (відео)
середа, 11 листопада 2015, 12:56

У Києві відбудуться переговори з Міністром фінансів Сполучених Штатів Америки щодо умов надання Україні додаткових кредитних гарантій на 1 мільярд доларів США. Про це на засіданні Уряду в середу, 11 листопада, повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк повідомив, що 13 листопада  до України прибуде Міністр фінансів США Джейкоб  Лью.

Глава Уряду нагадав, що США  вже надали Україні 2 мільярда доларів кредитних гарантій.

«Зараз мова йде про те, щоби у випадку, якщо Україна буде продовжувати необхідні реформи для української економіки, соціального і гуманітарного сектору, ми змогли отримати додаткові кредитні гарантії ще на 1 мільярд доларів США», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що відбудуться переговори з Міністром фінансів Сполучених Штатів Америки і Міністром фінансів України щодо умов, на яких Уряд США видасть відповідну кредитну гарантію, «і щодо тих кроків, які потрібно зробити Україні для проведення реформ і відповідності основним критеріям нашої програми роботи з Міжнародним валютним фондом».

Глава Уряду також повідомив, що до України прибуває місія Міжнародного валютного фонду: «Ми будемо проводити переговори з нашими західними партнерами з приводу соціальних, економічних і фінансових реформ в країні».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua