Безвізовий режим з Росією неможливий в умовах війни, - Павло Пинзеник (відео)
понеділок, 3 жовтня 2016, 21:21

Фракція «Народний фронт» ініціюватиме запровадження візового режиму із Російською Федерацією, оскільки існування безвізового режиму та безконтрольного перетину кордону з державою-агресором сприяє у здійсненні її планів у рамках гібридної війни.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Павло Пинзеник в коментарях журналістам.

«Запровадження віз із Росією цілком можливе. Принаймні, наша політична сила цілком серйозно розглядає це питання і вважає, що воно вже на часі, оскільки далі робити вигляд, що відносини між нашими державами мають звичайний характер, що у відносинах між Україною і Росією допустиме існування безвізового режиму та безконтрольного перетину кордону – це називається себе обманювати», - сказав він.

«Давайте дивитися правді у вічі: ми маємо справу з державою, яка без оголошення війни здійснює військові дії на нашій території, окупувала частину нашої території, здійснює заходи в рамках так званої гібридної військової кампанії, не гребуючи будь-якими засобами. Існування безвізового режиму з Російською Федерацією, фактично, сприяє ворогу в здійсненні його планів у рамках гібридної війни. Це є правда», - наголосив Павло Пинзеник.

Народний депутат нагадав, що «під час прем’єрства Арсенія Яценюка подібні ініціативи щодо введення візового режиму з Російською Федерацією обговорювалися в Кабінеті Міністрів регулярно». 

«Єдине, було визнано, що пріоритет у питаннях визначення тактики ведення війни належить Президенту України, до сфери відповідальності якого відносяться і війна, і питання міжнародної політики. Тобто ми вважали протягом цих двох років, що це питання достойне обговорення. Ініціативи не було, тепер вже час, напевно, взяти ініціативу в свої руки. Далі тягнути вже нікуди», - резюмував представник фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua