Будь-яка поступка Путіну завершиться капітуляцією - Арсеній Яценюк (відео)
субота, 19 лютого 2022, 00:28

«Якщо тільки Україна піде зараз на поступки, завершиться це все не просто капітуляцією. Завершить це реалізацією мрії Володимира Путіна, а його мрія – це захоплення України і знищення України і українців як таких», - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, у програмі «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна».

«Тут не просто питання НАТО. Путін - це дуже серйозний ворог, який все прораховує. Як тільки він побачить, що Україна самостійно відмовилась, він зразу зіграє проти нас, у тому числі з окремими нашими західними союзниками. Вони скажуть: «Ми їх хотіли взяти в НАТО, а Україна відмовилась».

Крім того, Путін включить всю свою машину вже не по НАТО, а по тому, щоб не дати можливості стати Україні членом Європейського Союзу.

«Як тільки ми підемо на велику геополітичну поступку, що є неприпустимим, третім кроком Путіна буде відновлення ЄвраЗЕС. І закінчиться це для України тим, що він ще затягне Україну у свою ОДКБ», - підкреслив він.

«Як працює психологія Путіна. Якщо ти тільки зробив крок назад, якщо тільки він почув твою слабкість, - він розчавить», - сказав Арсеній Яценюк.

Відповідаючи на запитання, чи є ще простір для дипломатії у нинішній ситуації, він наголосив: «Думаю, так, але питання - наскільки великий цей простір. Відповідь на це питання лежить з боку України і наших західних союзників. Звичайно, що ми точно не хочемо війни».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua