Частина стратегії Росії — це залякати населення України та зробити тут безлад, - Георгій Логвинський про замах на Адама Осмаєва (відео)
п’ятниця, 2 червня 2017, 15:22

У збройному замаху на учасників АТО, подружжя Адама Осмаєва і Аміну Окуєву, який стався у Києві, чітко простежується російський слід.

Про це заявив голова Підкомітету ПАРЄ по боротьбі з організованою злочинністю та тероризмом, представник фракції “Народний фронт” Георгій Логвинський в ефірі одного з телеканалів.

Він зауважив, що в умовах триваючої російської агресії ніхто в Україні не може відчувати себе у повній безпеці. Народний депутат також нагадав, що КГБ, а потім ФСБ здавна засилають свою агентуру в Україну, з якою досить важко боротися, бо російських агентів складно відрізнити від пересічних українських громадян, зокрема і через поширеність російської мови в нашій країні.

“Тому ми маємо використовувати усі заходи, щоб захищатися. Частина стратегії Росії — це залякати. Якщо ми візьмемо будь-яку історію: Чечню, Крим — то все, що тут відбувається, - це спроби залякати населення, зробити тут безлад. Це стратегія Російської Федерації”, - заявив він.

Георгій Логвинський також повідомив, що наразі у Парламентській асамблеї Ради Європи розглядається термін “гібридна війна”, яка є “невід'ємною частиною будь-якої спецслужби під час воєнних дій”.

“Ми для них - вороги. А такі люди, як колишній депутат Держдуми РФ (Вороненков), якого тут застрелили, як Литвиненко, якого отруїли в Англії, як Осмаєв — вони для них зрадники. І для спецслужб є принциповим знищити їх різними методами”, - наголосив Логвинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua