Чернівецька обласна парторганізація НФ передала спортивний інвентар ветеранам АТО
четвер, 26 жовтня 2017, 15:50

Чернівецька обласна партійна організація «Народного фронту» передала спортивний інвентар Кельменецьким районним громадським організаціям учасників АТО та Українській спілці  ветеранів Афганістану.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник Чернівецької  обласної організації партії, народний депутат фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

«Сьогодні згадав молодість, завдяки активістам Кельменецької районної громадської організації учасників, ветеранів, інвалідів АТО та їх сімей. У них у підвалі районного будинку культури облаштовано стрілецький тир. Але тут вони не лише навчаються влучно стріляти, а й проводять патріотичні лекції і займаються спортом. Наш обласний осередок «Народного фронту» періодично підтримує молодь, цього разу передали спортивний інвентар для заняття боксом», – зазначив депутат.

Кельменецькі районні громадські організації учасників АТО  і Української спілки  ветеранів Афганістану разом з активістами Чернівецької парторганізації «Народного фронту» спільно реалізують місцеві ініціативи зі спортивно-патріотичного виховання  молоді. Зокрема, навесні цього року активістами  «Народного фронту»  було передано в подарунок повітряні гвинтівки для стрілецького тиру, який функціонує при громадських організаціях.

Максим Бурбак наголосив, що громадські організації Кельменецького району турбуються про патріотичне виховання молоді та всіляко сприяють  у заохоченні її до здорового способу життя.

«Вважаю, що така робота з патріотичного виховання наших майбутніх захисників України гідна наслідування і в інших районах області», – підкреслив Максим Бурбак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua