Цьогоріч Національний мистецький фестиваль у Кропивницькому пройде під гаслом "Герої серед нас"
вівторок, 10 липня 2018, 14:11

З 29 серпня по 2 вересня у Кропивницькому вдруге відбудеться Національний мистецький фестиваль "Кропивницький – 2018", який цього року має гасло "Герої серед нас".

Про це повідомив ініціатор фестивалю, народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов.

Як повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації, під час зустрічі з журналістами Олександр Горбунов зазначив, що метою цьогорічного мистецького фестивалю є знайти в місті та області людей, які дійсно заслуговують на увагу суспільства.

"Минулого року ми насолоджувалися виступами колективів, які мали концерти в зоні АТО. Нинішнього року ми вирішили цю ідею розширити. Основний девіз фестивалю – "Герої серед нас". Ми хочемо знайти в нашому місті й області людей, які дійсно заслуговують на увагу суспільства. Адже треба показувати, що кожен на своєму місці може здійснити подвиг. І щоб стати героєм - не обов’язково бути на передовій", – пояснив Олександр Горбунов. 

Крім того, цьогорічний  захід буде цікавішим набагато ширшому колу глядачів. Адже якщо торік програма була адресована здебільшого молоді, то цього разу організатори готують спеціальну програму для дітей. 

"Дитяча програма фестивалю буде різноманітною, серед її учасників вулична вистава Львівського театру "Воскресіння", інтерактиви клоунів з Києва та Львова на вулицях та площах міста, дитяча вистава "Кіт, котрий гуляє сам по собі" театру ТАМ з Вінниці. У дитячих відділеннях лікарень Кропивницького відбудуться виступи клоунів. Вони приїдуть з різних міст України, щоби своєю арт-терапією допомогти маленьким пацієнтам швидше одужати", – уточнив ініціатор фестивалю.

Як наголосив народний депутат, однією з особливостей фестивалю стане урізноманітнення його локацій. Також нині ведуться перемовини щодо проведення книжкового ярмарку. 

В рамках музичної програми "Український мейнстрім" два дні поспіль на головній площі Героїв Майдану виступатимуть популярні виконавці. Уже зараз відомо, що це будуть солісти та гурти "Юркеш", "Мандри", Юлія Лорд, "Нічлава", Ірина Федишин, СКАЙ, "Без Обмежень", "ТІК", Альоша, "Антитіла", Тарас Петриненко та гурт "Бумбокс".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua