Депутати «Народного фронту» взяли участь у відкритті сучасних спортивних майданчиків на Львівщині (фото)
п’ятниця, 24 листопада 2017, 10:55

Народні депутати фракції «Народний фронт» Михайло Бондар та Микола Величкович разом із першим заступником міністра молоді та спорту Ігорем Гоцулом взяли участь у відкритті двох площинних споруд на території спортивного комплексу Буської дитячо-юнацької спортивної школи, що на Львівщині.

Про це повідомили у прес-службі обласної партійної організації.

Тепер діти та молодь зможуть займатись на сучасному спортивному майданчику зі штучним покриттям та на майданчику із тренажерним обладнанням. Обидві споруди були облаштовані за обласною програмою «Спортивний майданчик».

«Дуже тішуся, що на моїй рідній Львівщині ефективно працює така обласна програма. Тепер діти мають можливості проводити час з друзями у спеціально відведеному місці, займатися спортом і оздоровлюватися», – зазначив Микола Величкович.

Крім того, посадовці оглянули занедбане приміщення басейну спорткомплексу та разом із місцевою владою обговорили шляхи залучення коштів на його реконструкцію.

Як уточнив Михайло Бондар, цей об’єкт може бути профінансований у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua