Депутати у парламенті повинні лобіювати інтереси місцевих громад, – Павло Дзюблик (відео)
четвер, 9 червня 2016, 11:39

Народні депутати фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик та Вадим Кривенко на засіданні регіональної платформи з вироблення політики у сфері місцевого самоврядування обговорили можливість лобіювання інтересів громад міста серед депутатів парламенту.

За інформацією прес-служби Житомирської обласної партійної організації «Народного фронту», головною темою заходу стало питання про необхідність прийняття змін до Конституції України щодо децентралізації та внесення змін до  ряду чинних законів.

Як зазначив Павло Дзюблик, члени міжфракційного об’єднання «За Житомирщину» вирішили взяти участь у засіданні саме з метою зібрання питань та пропозицій від усіх районів області.

На думку народного депутата, ефективне вирішення важливих питань регіону можливе лише у постійні співпраці з представниками місцевого самоврядуванням.

«Це нормальна практика, коли народні обранці приїжджають на місце, спілкуються і визначають свою подальшу роботу. Всі ініціативи, які ми намагаємося реалізувати у Верховній Раді, в будь-якому випадку йдуть від самого населення», - сказав Павло Дзюблик.

«Спочатку ми збираємо пропозиції і бачення тієї чи іншої проблеми, в результаті реалізовуємо це в вигляді законопроекту, які лобіюємо і намагаємося прийняти, і реалізувати в готові закони», - зазначив представник «Народного фронту».

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua