Депутати, які контактують з терористами, отримають належну оцінку, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 19 січня 2017, 12:50

Підставою для виключення народного депутата Надії Савченко (№ 1 у списку фракції "Батьківщина") зі складу Комітету з питань національної безпеки та оборони стало заслуховування доповіді співробітників Служби безпеки України про її зв’язки з ватажками ЛНР та ДНР Захарченком і Плотницьким.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова підкомітету профільного комітету з питань національної безпеки та оборони Андрій Тетерук на брифінгу в четвер, 19 січня.

Коментуючи засідання Комітету з питань національної безпеки та оборони в середу, підсумком якого стало голосування за виключення Надії Савченко з лав комітету, представник «Народного фронту» зазначив, що після доповіді співробітників СБУ депутати дійшли висновку, що Савченко не може поєднувати свою роботу на посаді народного депутата України, бути присутньою на закритих засіданнях комітету при обговоренні питань, які містять державну та військову таємницю; а також неконтрольовано перетинати кордон України без погодження з СБУ, мати контакти з ватажками терористичних угруповань так званих ЛНР та ДНР.

«Зважаючи на резонансну подію, я хотів би насамперед зняти напруження, яке виникло через те, що ми нібито боремося з Надією Савченко. Зовсім ні. Вчора так само було проголосовано питання виключення з лав комітету з питань національної безпеки та оборони Сергія Льовочкіна та Вячеслава Богуслаєва через те, що пан Льовочкін відвідав засідання комітету лише одного разу, а пан Богуслаєв – кілька разів», - пояснив Андрій Тетерук.

«Ми вміємо визнавати свої помилки та робимо висновки, щоб покращити роботу комітету та наповнити його склад якісними та патріотично налаштованими депутатами, які вболівають за розвиток національної безпеки та оборони нашої країни, та робитимуть усе, аби зміцнити авторитет України та розвивати наші Збройні Сили, які будуть гарантом незалежності нашої країни», - додав він.

«Всі інші народні депутати, які виступають за ведення прямих перемовин з терористами, щоб врятувати Росію як країну-агресора від відповідальності за військові злочини, отримають належну оцінку нашого комітету», - наголосив Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua