Дипломати мають активізувати роботу за кордоном з визнання Голодомору геноцидом українців, - Микола Княжицький (відео)
середа, 7 грудня 2016, 12:08

Після ухвалення Верховною Радою звернення до демократичних держав світу щодо визнання Голодомору 1932-1933 років в Україні злочином геноциду українського народу дипломати мають розпочати у відповідних країнах перемовини на цю тему.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Микола Княжицький, виступаючи з парламентської трибуни.

За його словами, парламенти всіх країн світу мають визнати Голодомор 1932-1933 рр. геноцидом українського народу "так, як це зробив український парламент, так як це зробили парламенти багатьох союзників України".

"Зараз, в часи російської агресії, це особливо важливо для України і кожного громадянина України", - наголосив Микола Княжицький.

"Ми не маємо таких ресурсів, які має агресор – не маємо "раша тудей" та мільйонів на підкуп політичних партій в європейських країнах. Ми маємо потужну історію, маємо трагедію нашого народу, яка стала однією з найбільших європейських трагедій у ХХ столітті", - зазначив представник "Народного фронту".

"Саме тому це звернення є важливим, воно дасть сигнал нашим послам, нашій дипломатичній службі активно розпочати перемовини в державах, де вони представляють Україну, про необхідність визнання Голодомору геноцидом парламентами всіх країн світу", - заявив Микола Княжицький. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua