Для переслідування банди Януковича бракує політичної волі, - Сергій Висоцький (відео)
четвер, 18 травня 2017, 12:20

Верховна Рада має показати українському народу, що вона в змозі приймати політичні рішення, консолідуватися заради справедливості та притягнення Януковича та його банди до відповідальності.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький у парламенті.

Під час обговорення проекту Постанови Верховної Ради №5350 «Про заходи захисту національних інтересів, національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, протидії терористичній діяльності» депутат зазначив, що демократичні фракції парламенту вже не перший місяць намагаються ухвалити цей документ.

«Бачимо, що інколи нам бракує політичної волі щодо переслідування людей з банди Януковича та тих, хто відповідальний за російську агресію, хто допомагав Росії у відторгненні Криму та Донбасу, на совісті яких 10 тисяч життів українців. Коли дехто, може бути пасивним, коли за три роки Генеральна прокуратура нарешті розслідувала й довела до суду справу проти Януковича, Верховна Рада як вищий орган держави в парламентсько-президентській республіці повинна висловити свою політичну позицію щодо переслідування банди Януковича та тих людей, які допомагали Путіну у війні проти України», - зазначив Висоцький перед голосуванням.

«Ми повинні показати українському народу, що в змозі приймати відповідальні політичні рішення, консолідуватися заради справедливості та притягнення Януковича та його банди до відповідальності», - заявив представник «Народного фронту» і закликав усіх депутатів підтримати цю постанову.

«Давайте дамо поштовх до переслідування не лише Януковича, а й Іванющенка, Клименка ті інших покидьків, що грабували нашу державу за минулого режиму», - сказав Сергій Висоцький.

Для ухвалення відповідної Постанови не вистачило голосів. За проголосувало лише 202 народних депутати.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua