Фінансування армії у наступному році повинно бути на рівні не менше 5% ВВП, – Максим Бурбак (відео)
понеділок, 6 листопада 2017, 11:51

Фракція «Народний фронт» наполягає на збереженні в Державному бюджеті наступного року фінансування потреб армії на рівні не менше 5% ВВП.

Про це наголосив під час Погоджувальної ради керівник фракції Максим Бурбак.

«У бюджеті 2018 року (на армію. – Ред.) передбачено понад 164 млрд грн. Ми також наполягаємо, щоб ці кошти були передбачені в загальному фонді Держбюджету», - підкреслив керівник фракції.

Він також наголосив, що серед обов’язкових вимог фракції до Державного бюджету - збереження програми субсидій.

«Обов’язкова наша вимога - це фінансування програми субсидій для малозахищених верств населення, продовження фінансування програм з енергозбереження і підвищення енергоефективності та диверсифікації закупівлі енергоносіїв. А також фінансове забезпечення реформ, які прийняті цієї осені», - наголосив Максим Бурбак.

Керівник фракції також наголосив на позиції фракції щодо продовження капітального ремонту та будівництва доріг і продовження експерименту, коли понадпланові надходження митниць спрямовуватимуть на ремонти доріг. Окрім того, на переконання керівника фракції, в бюджеті наступного року має бути передбачено продовження бюджетної децентралізації і фінансова підтримка інфраструктурних об’єктів новостворених об’єднаних територіальних громад.

«В кінці жовтня відбулись вибори в новостворених ОТГ, ще одні вибори відбудуться в грудні. Вважаємо, що ці об’єднані громади треба підтримати і передбачити в Державному бюджеті на наступний рік відповідні кошти для розвитку цих громад», - наголосив Максим Бурбак.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua