Георгій Логвинський: Треба встановити замовників і спільників брудних кампаній Онищенка (відео)
середа, 7 грудня 2016, 13:51

Записи депутата-втікача Олександра Онищенка свідчать про велику корупцію із серйозними наслідками.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт” Георгій Логвинський у коментарях журналістам.

"Що важливо в цьому процесі? Адже мова не йде про страшну, неприємну, але звичайну корупцію. Питання мети цього хабара. Мета була - змінити політичну систему держави Україна. Це цілий розділ Кримінального кодексу, що несе максимальний термін покарання", - зауважив депутат.

Георгій Логвинський підкреслив, що оприлюдення записів, скандальне інтерв'ю в The Independent свідчать про прагнення помсти Онищенком щодо колишніх політичних партнерів, які були замовниками брудних схем та брудних кампаній проти політичних опонентів.

“Народний фронт” не раз говорив, що цю інформацію замовили. Спочатку вийшло, що Мочанов пожартував про мільярд Яценюка. А потім згадав, що пожартував. Потім Саакашвілі виступив, що у нього були команди спеціально розправлятися з Яценюком, аби отримати владу. Це теж мають розслідувати правоохоронці - хто і чому це зробив”, - підкреслив народний депутат.

“Зараз Онищенко розповів про 30 мільйонів доларів, витрачених на брудну кампанію. Це майже мільярд гривень було витрачено, аби дискредитувати лідера “Народного фронту”. Це все було через те, що Яценюк заважав красти кошти окремим бізнесменам, які мали інтереси в сферах енергетики”, - наголосив Логвинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua