Глава Уряду: Шлях реформ має бути підтриманий прямими інвестиціями в українську економіку (відео)
понеділок, 27 квітня 2015, 16:37

Шлях реформ в Україні повинен бути підтриманий прямими інвестиціями, аби запустити економіку, створити робочі місця, збільшити промислове виробництво та вийти на зовнішні ринки, - підкреслив  Прем'єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час саміту «Україна-ЄС» в Києві у понеділок, 27 квітня.

Глава Уряду наголосив, що «важко згадати будь-яку країну в новітній історії світу і Європи», яка стикнулася б із такими викликами, перед якими зараз постала Україна:  «Але ми не хочемо стояти з протягнутою рукою. Незважаючи на те, що Україна за останній рік втратила 20% економіки через російську військову агресію. Ми вважаємо, що шлях реформ повинен бути підтриманий прямими інвестиціями в українську економіку».

«Нам треба запустити економіку для того, щоб створити робочі місця, збільшити промислове виробництво, виходити на зовнішні ринки, в тому числі через зону вільної торгівлі з Європейським Союзом», - наголосив він.

Українці підкреслив Глава Уряду, мають відчути, «що життя стало інше й Україна рухається вперед не тільки через складні й болючі реформи, але, в першу чергу, через можливість кожного українця самореалізуватися, як реалізуються громадяни в країнах-членах Європейського Союзу».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua