На Миколаївщині за сприяння депутатів «Народного фронту» громада взялася за контроль доріг
вівторок, 28 липня 2015, 11:21

Народні депутати парламентської фракції «Народний фронт» Ігор Бриченко та Тарас Кремінь  ініціювали у Снігурівському районі Миколаївської області слухання щодо стану доріг  у районі, які зазнали значних ушкоджень через перевантаження їх сільгоспвиробниками, які везуть зерно в портові термінали.

Були прийняті рішення, які уперше у Миколаївській області дадуть можливість громаді вплинути на контроль стану автомобільних доріг та їх  збереження.

Зокрема, ініційовано створення тимчасової депутатської комісії, яка повинна визначити обсяги пошкоджень і сформувати свої пропозиції у відповідні структури.

Крім того, доручено розробити та затвердити додаткові (об'їзні) маршрути руху для кожного населеного пункту; посилити контроль за навантаженням транспорту шляхом можливого використання вагових комплексів; звернутися до керівництва «Укрзалізниці» з проханням про можливість перегляду тарифної політики на період збирання врожаю з метою розвантаження автомобільних доріг. Серед іншого - прийняти звернення до адміністрацій портових терміналів з приводу контролю ваги транспорту і рекомендувати власникам транспортних компаній вживати заходів щодо недопущення надмірного навантаження.

«Віриться, що Снігурівщина і надалі задаватиме тон у розв'язанні соціально важливих питань Півдня України», - заявив з цього приводу Тарас Кремінь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua