Ігор Алексєєв: Західним партнерам комфортно працювати з Арсенієм Яценюком (відео)
п’ятниця, 12 лютого 2016, 09:48

Міжнародному валютному фонду та іншим міжнародним інституціям комфортно працювати з Прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Ігор Алексєєв в ефірі "Еспресо TV", 11 лютого.

«Наші західні партнери, в особі своїх офіційних представників, вірять цьому Уряду і  підтримують його ініціативи своїми заявами», - сказав Ігор Алексєєв.

«Але одночасно висловлюють застереження, які фактори можуть утруднити роботу Кабінету міністрів - це і політичний вплив на діяльність міністрів, і щоденна кулуарщина. Це все, що хвилює наших партнерів і ми маємо це викорінювати", - наголосив депутат.

Він також підкреслив, що Уряд під керівництвом Арсенія Яценюка активно продовжує працювати. Наприклад, лише днями під управління міжнародних компаній було передано чотири митниці. Однак вся робота відбувається під постійним тиском і погрозами звільнення.

Ігор Алексєєв повідомив, що на майданчиках комітетів ведеться активне спілкування депутатів з міністрами. Тому необхідно дочекатися звіту Уряду, аби з'ясувати, хто за що відповідальний, і де гальмуються реформи.

"Ми маємо з'ясувати, чия це вина - міністра чи парламентської коаліції, яка не хоче голосувати за ті чи інші реформи», - резюмував народний депутат.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua