Ігор Лапін: Антимонопольний комітет залишає можливість компанії "Мегаполіс" уникнути відповідальності
п’ятниця, 29 січня 2016, 21:59

Тютюнова компанія "Мегаполіс", яка все ще не визнана Антимонопольним комітетом України монополістом, може, за рішенням суду, скасувати будь-які рішення АМКУ з приводу порушень роботи. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Інформаційному агентству "Правда" розповів народний депутат від фракції "Народний фронт" Ігор Лапін.

"До сьогоднішнього дня компанія, що володіє більше як 95% тютюнового ринку України, не визнана монополістом… Фактично, всі докази, які зараз будуть здобуті, не мають ніякої сили, тому що його ("Мегаполіс".Ред.) не оголосили монополістом. Це дає підстави "Мегаполісу" через суди ламати будь-яке рішення Антимонопольного комітету", - пояснив народний депутат.

Ігор Лапін наголосив, що в контракті "Мегаполісу" з іншими українськими компаніями є наявні порушення, що вже зараз дозволяють оштрафувати підприємство в розмірі 10% від грошового обігу. 

Нагадаємо, що в середині січня активісти провели блокування складів компанії в Ковелі, Луцьку, Рівному, Києві, Львові та Тернополі, вимагаючи від Антимонопольного комітету провести повне розслідування щодо діяльності фірми. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua