Ігор Жданов: Фінал Ліги Чемпіонів у Києві стане однією з найяскравіших подій в історії нашого спорту (відео)
п’ятниця, 25 травня 2018, 14:46

Міністр молоді та спорту, представник партії "Народний фронт" Ігор Жданов доповів Верховній Раді про готовність Києва до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА.

"Глибоко переконаний, що проведення фінальних матчів Ліги Чемпіонів стане однією з найбільш яскравих подій в історії нашого спорту. Ще один плюс полягає в тому, що в часи війни з російськими окупантами ми демонструємо Європі та світу, що Україна – цивілізована європейська держава, безпечна та гостинна", – наголосив міністр під час виступу у парламенті в ході Години запитань до Уряду.

Ігор Жданов подякував за плідну роботу над підготовкою матчів Уряду, Організаційному комітету, Верховній Раді, яка ухвалила низку законів, спрямованих на забезпечення належного проведення фіналів.

Він ще раз наголосив на готовності НСК "Олімпійський" до фіналу Ліги Чемпіонів: "Відповідно до проекту, капітальний ремонт стадіону тривав близько чотирьох місяців. З Державного бюджету було виділено 103 мільйони гривень. Весь комплекс робіт, з якого складався капітальний ремонт, відбувався абсолютно відкрито, адже був проведений через систему Prozorro".

Команда Міністерства молоді та спорту і УЄФА протягом всього терміну ремонту здійснювали достатньо жорсткий контроль за виконанням робіт в режимі реального часу. Проведено капітальний ремонт даху, інформаційно-комунікаційних мереж стадіону, інженерних мереж, системи енергозабезпечення, водопостачання та водовідведення, системи пожежогасіння, вентиляції, гідроізоляції, освітлення та багато іншого. Здійснено благоустрій території та приміщень стадіону тощо.

"Президент УЄФА Александер Чеферін наголосив, що задоволений рівнем підготовки Києва та України до проведення фіналів жіночої і чоловічої Ліги Чемпіонів 2018 року. Він також сказав, що в Україні "всі дуже дружньо і професійно підходять до питання підготовки фіналу", - зазначив Ігор Жданов. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua