Ігор Жданов: Крок за кроком відновлюємо спортивну інфраструктуру в Україні (фото)
четвер, 17 травня 2018, 17:18

У ході робочої поїздки на Житомирщину міністр молоді та спорту, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов відвідав центральний стадіон обласного центру «Полісся».

Згадуючи свій візит кількарічної давнини, міністр зауважив, що тоді спортивний об’єкт був в аварійному стані.

«Завдяки моїй ініціативі - 10% коштів Державного фонду регіонального розвитку спрямувати на відродження спортивної інфраструктури - ми разом з місцевою владою вдихнули нове життя у цей об’єкт», - зазначив міністр.

З 2015 року відновлення стадіону фінансується за рахунок коштів ДФРР та обласної ради. Здійснено повну реконструкцію трибун, внутрішніх приміщень, інженерних комунікацій. Завершується капітальне оновлення футбольного поля, яке відповідатиме вимогам УЄФА. Поле обладнають сучасною системою автоматичного поливу та підігріву. Проводиться благоустрій території. На стадіоні покладуть бігові доріжки, сертифіковані згідно міжнародних стандартів.

За словами урядовця, усього за період реконструкції стадіону «Полісся» було використано 66,5 млн. грн. З них 55,7 млн. грн. виділено з державного Фонду регіонального розвитку.

«У 2018 році об’єкт планується завершити - це буде гарний стадіон, який стане окрасою Житомирщини, - наголосив Ігор Жданов. - Отже, крок за кроком в Україні відновлюється спортивна інфраструктура».

Також Ігор Жданов разом з головою Житомирської обласної державної адміністрації Ігорем Гундичем перевірили хід реконструкції стадіону «Спартак». Це ще один об’єкт, який будується в Житомирі на умовах співфінансування з ДФРР. На відновлення стадіону виділено понад 23 млн. грн.: частину коштів дає міська рада, іншу - Уряд через ДФРР.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua