Ігор Жданов: Ми щороку залучаємо понад 50 тисяч молодих людей до заходів національно-патріотичного виховання
четвер, 16 листопада 2017, 11:05

Національно-патріотичне виховання молоді, як ключове питання національної безпеки, є наскрізним пріоритетом державної молодіжної політики, на який має бути орієнтована молодіжна робота в регіонах і громадах.

На цьому наголосив міністр молоді та спорту, представник партії “Народний фронт” Ігор Жданов на парламентських слуханнях “Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації”, що пройшли 15 листопада.

Ігор Жданов повідомив, що міністерство другий рік поспіль реалізує план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді. Щороку до цих заходів залучається понад 50 тисяч молодих людей та задіяні понад 50 всеукраїнських і міжнародних заходів відповідного спрямування по всій території України.

“Одним з інструментів об’єднання суспільно активної молоді є дитячі та молодіжні громадські організації, - зазначив урядовець. - Міністерство виступає лідером і координатором забезпечення підтримки діяльності молодіжних громадських об’єднань та соціально значущих проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями”.

Ігор Жданов зазначив, що у 2016 році, за результатами конкурсного відбору, міністерством було підтримано 41 проект дитячих та молодіжних громадських організацій, якими охоплено 574 тисячі молодих людей. У 2017 році підтримано 42 конкурсні проекти, до участі у яких буде залучено близько 604 тисячі молодих людей.

“Молодіжні проектні пропозиції підтримуються і на місцевому рівні, - запевнив Ігор Жданов. - У минулому році регіональні структурні підрозділи з питань молоді та спорту за результатами конкурсів надали фінансову підтримку 232-ом регіональним молодіжним проектам”.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua