Ігор Жданов: У підготовці проекту закону «Про молодь» взяли участь понад 200 активістів
четвер, 24 листопада 2016, 18:46

Понад 200 молодих експертів з усієї України взяли участь у регіональних обговореннях, експертних зустрічах, skype-конференціях та фінальному обговоренні проекту Закону України «Про молодь».

Про це повідомив міністр молоді та спорту, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов під час прес-конференції, присвяченої результатам обговорення законопроекту.

Ігор Жданов наголосив, що тісна співпраця дає кращі результати та мотивує молодих людей безпосередньо долучатись до практичної реалізації молодіжної політики.

«Саме тому ми доклали максимум зусиль, щоб залучити молодь, молодіжних експертів до удосконалення законопроекту «Про молодь», - зазначив міністр, додавши, що найбільш ефективними є ті державні рішення для молоді, які розроблені за її активної участі.

За словами Ігоря Жданова, важливим результатом всеукраїнського обговорення законопроекту є не тільки удосконалений текст закону. Головне — це усвідомлення молодими людьми, які брали участь у обговореннях, своєї ролі та відповідальності за майбутні зміни, що стосуються кожного. Як зауважив міністр, до співавторів законопроекту тепер можна сміливо додати українську молодь.

Нагадаємо, проект Закону України «Про молодь» розроблявся народними депутатами України, спеціалістами Міністерства молоді та спорту, Реанімаційним Пакетом Реформ, членами молодіжних громадських об`єднань, громадськими діячами.

Першу редакцію законопроекту розроблено та подано до Верховної Ради групою народних депутатів у грудні 2015 року. Протягом 2016 року відбулась низка громадських обговорень у регіонах (Дніпро, Одеса, Львів, Харків, Краматорськ) і фінальне обговорення у Києві.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua