Комітет з нацбезпеки проголосував за виключення Надії Савченко із його складу, - рішення (відео)
середа, 14 березня 2018, 16:38

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони проголосував за виключення народного депутата Надії Савченко зі свого складу та пропонує позбавити її звання Героя України.

З відповідною пропозицією виступив народний депутат фракції «Народний фронт» Юрій Береза в ході засідання комітету. Комітет підтримав її одноголосно.

На його думку, присутність в комітеті Савченко - «людини, яка напряму контактує з ворогами», є «легітимізацією терористів, які працюють на Росію».

«Прийшов час, аби виключити цю особу із комітету. Сенсу від цієї особи у Верховній Раді небагато, але коли вона присутня на комітеті, то є проблема», - заявив Береза.

«Друге, Ви пам’ятаєте ту істерію, яку розганяли стосовно так званої героїні і присвоєння їй звання Героя України? Я хочу, аби ми зараз прийняли рішення про позбавлення Надії Савченко звання Героя України», - закликав своїх колег Юрій Береза перед голосуванням та повідомив, що він написав до СБУ 5 запитів про позбавлення депутата Савченко доступу до державної таємниці.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua