Крим обов'язково повернеться в Україну, - Георгій Логвинський (відео)
п’ятниця, 20 січня 2017, 13:00

Окупація української території Росією почалася з Криму і вона має обов'язково закінчитися деокупацією півострова.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» на брифінгу у Верховній Раді.

«Майже три роки тому російський окупант проводив так званий референдум з метою вдосконалення на міжнародній арені та підтвердження власних злочинних дій щодо захоплення нашої території», - нагадав депутат.

«Я впевнений, що міжнародна спільнота не може сприймати цей референдум як такий, що відображає право народу на самовизначення, тому що це – фальсифікація ФСБ Росії, вчинена з метою прикриття незаконних, бандитських дій на нашій території», - наголосив представник «Народного фронту».

За його словами, кримські татари та інші патріоти, які залишилися на території півострова, воюють не за себе – вони воюють за європейців, воюють за європейські цінності.

«І коли вони залишаються там під загрозою того, що кожного дня до їхньої оселі може хтось прийти, щоб позбавити життя, вони усвідомлюють, що найбільша цінність – це свобода», - підкреслив  Георгій Логвинський.

«Тому фракція «Народного фронту» наполягає, аби ми якнайшвидше ухвалили всі необхідні законодавчі акти, які потрібні для громадян, які залишилися в Криму, для внутрішньо переміщених осіб, для того, щоб ми все ж таки визначили статус Криму й зазначили там кримськотатарську культурну автономію. Тому я хотів би заявити: окупація почалася з Криму, і закінчитись вона має деокупацією Криму. Ми повинні підтримати один одного і знати, що ми обов'язково повернемо контроль над нашою територією», - підсумував Георгій Логвинський.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua