Леонід Ємець: Чим більше буде спілкування між Коаліцією та Президентом, тим оперативніше ми зможемо реагувати на виклики перед країною (відео)
субота, 12 грудня 2015, 01:05

Депутатська фракція «Народний фронт» домовилася про поглиблення співпраці з Президентом України.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Леонід Ємець після зустрічі з Президентом України, яка відбулася у п’ятницю пізно ввечері в Адміністрації Президента.

«У нас будуть відбуватись спільні засідання фракцій (з фракцією «БПП»). Ми домовилися, що це була перша, але не остання зустріч  фракції «Народний фронт» з Президентом України, що ми їх зробимо періодичними», − повідомив народний депутат.

«Наша фракція потребує діалогу з Президентом як з головнокомандуючим, як з людиною, яка володіє найбільшою кількістю інформації про реальний стан речей в країні. Зрозуміло, що чим більше у нас буде спілкування, тим оперативніше ми зможемо реагувати на ті проблеми, які є сьогодні в державі», - зазначив Леонід Ємець.

Він також зауважив, що під час зустрічі з Президентом обговорювалась необхідність  якнайшвидшого ухвалення потрібних для країни законів, зокрема щодо Державного бюджету та Податкової реформи.

«Це є ключові для держави закони, які мають бути проголосовані швидко, вже цього року. Звичайно вони мають бути опрацьовані депутатами належним чином і ця процедура вже запущена. Потрібні голоси, бо держава не зможе жити без прийнятого бюджету. Бюджет – це необхідна складова нормальної держави», - наголосив член фракції «Народний фронт».

Крім того, за словами парламентаря, було домовлено про проведення додаткових консультацій щодо судової реформи між представниками фракції «Народний фронт» з одного боку і Головою Верховної Ради та представниками Адміністрації Президента з іншого.

«Ми будемо консультуватися, як нам провести ефективну судову реформу», - резюмувавЛеонід Ємець.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua